van Deurzen Interieurbouw
Maatwerk Keukens en Interieurs Uden

Welkom bij Van Deurzen Interieurbouw

Van Deurzen Interieurbouw vervaardigt alle maatwerk op keuken en interieur gebied.

Kleine introductie, 

Ik ben Nico van Deurzen (1978) Woon in het mooie uden.  Hobby's Handbal (moeten stoppen) en Motor rijden (geen tijd voor (kids)) en op z'n tijd een pilsje pakken als de gelegenheid er is.


Start bedrijf.

Na ongeveer 10 jaar loondienst in de interieurbouw bij enkele bedrijven die allen hun eigen vakgebied en werkgebied hadden Ben ik op 27 jarige leeftijd een eigen bedrijf gestart in 2006. Dat idee was er al redelijk snel. Maar eerst ervaring op gedaan.

Natuurlijk begonnen met grote ideeen. inmiddels iets rustiger en een klein bedrijf gebleven. Ideeen genoeg, maar niet meer de illusie een midden groot bedrijf te worden. Gewoon leuke mooie al dan niet functionele  projecten bouwen waar U jaren van kunt genieten.


Wat doen we.

Wij vervaardigen maatwerk interieurs voor alle segmenten van de markt, voor de particuliere markt; keukens, badkamermeubelen,  kasten, etc., maar ook voor de zakelijke markt; kantoor en winkelinrichting. Het project, groot of klein, is bij ons in handen van een vakman! Heeft u zelf nog geen duidelijk idee van hoe het eruit moet gaan zien, dan kunnen wij u daarin adviseren. 

Doordat de projecten in eigen werkplaats vervaardigd worden kunnen we maatwerk maatwerk en kwaliteit leveren.

wel werken we samen met andere vakmensen/bedrijven om alles naar wens te kunnen maken. Natuursteen en spuitwerk besteden we uit aan bedrijven die ook al jaren vakwerk leveren en achter hun product staan.Bij interesse bellen of mailen

vandeurzeninterieurbouw@live.nl (de doorkoppeling van de mailservice werkt niet!!!)


Onderhouden van deze site doe ik niet! Niet mijn hobby! We zijn met de handjes aan het werk! Daar moeten we het maken..

0630968157