van Deurzen Interieurbouw
Maatwerk Keukens en Interieurs Uden

Solid Surface

Corian/ Hi-macs

Al verschillende jaren verwerk ik corian en hi-macs voor andere bedrijven. Heb onder andere mee mogen werken aan projecten bij Raad van staten, Rijksmuseum en verschillende winkelketens. Inmiddels heb ik zoveel ervaring opgedaan dat ik nu al een tijdje onder mijn eigen naam, corian en hi-macs aan het verwerken ben.

Dit kunstof materiaal ziet er niet alleen mooi uit, het is ook een vooral praktisch materiaal. Met optisch onzichtbare naden, dus geen vervelende plekken waar vlekken ontstaan, waar vuil en bacteriën zich ophopen en er veel moet worden schoongemaakt.

Mocht er een beschadiging of breuk ontstaan, dan kunnen wij het materiaal meestal zodanig repareren dat er van de beschadiging niets  of nauwlijks iets te zien is


Solid Surface betekent letterlijk: 'duurzaam oppervlaktemateriaal'. Het is een materiaal op basis van acryl-mineraalgrondstof, hoofdzakelijk bestaande uit aluminiumhyoxide en polymethylmethhacrylaat, waarbij de voordelen van beiden zich verbinden tot een buitengewoon aantrekkelijk materiaal. 

Solid Surface is ook wel bekend onder de naam Corian of Lg Hi-Macs. De sterkste eigenschappen van Solid Surface zijn: sterk, duurzaam, vocht- en vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. De eigenschappen sluiten perfect aan bij wensen van bijvoorbeeld een aanrechtblad, wastafel en balies. Daarbij komt het voordeel dat keukenbladen in elke lengte te maken is

Enkele kleur mogelijkheden (meer dan 100 kleuren mogelijk)